Τρίτη, 2 Φεβρουαρίου 2016

Άγρια Βασανιστήρια πέρασε ο Βαγγέλης Γιακουμάκης.


Άγρια βασανιστήρια πέρασε ο Βαγγέλης Γιακουμάκης πριν από την εξαφάνισή του.

Ο Ελεύθερο Τύπος ένα χρόνο μετά το θάνατο του άτυχου σπουδαστή περιλαμβάνεται την προσπάθεια απόκρυψης από φοιτήτρια της Γαλακτοκομικής Σχολής ενός σκληρού δίσκου, μία ανώνυμη επιστολή που γράφει «έχω βίντεο που δείχνει τι του κάνατε πριν το τέλος του», βίντεο με βασανιστήρια, σεξουαλικού - πειράγματα, αλλά και άλλες επιθέσεις προς εκείνον.

Μια κατάθεση μάρτυρα περιγράφει την επίθεση που έγινε από πιο κλειστό κύκλο φοιτητών στις 23 Ιανουαρίου 2015, δύο εβδομάδες πριν από την εξαφάνιση, για την οποία έγινε προσπάθεια να μην βγει στο φως.

Μάρτυρας:
«Το βράδυ άκουσα φασαρία. Έμαθα ότι οι… χτυπούσαν τον Βαγγέλη. Κάποια στιγμή που πήγε να ξεφύγει ο… του πέρασε μια μπλούζα στο λαιμό και τον τράβηξε ξανά μέσα στο δωμάτιο όπου συνεχίστηκε ο ξυλοδαρμός. Ο καβγάς άρχισε από την ώρα που ακούστηκε ο Βαγγέλης να λέει "αφήστε το πορτοφόλι μου και το κινητό μου κάτω". Την επόμενη μέρα ρώτησα γιατί τον χτυπούσαν και μου απάντησαν "ο Βαγγέλης πέρυσι έκανε πολλά και μιλούσε πολύ, καιρός ήταν’". Το ίδιο βράδυ άκουσα ξανά ήχο από σφαλιάρα και τον Βαγγέλη να λέει "άσε με ήσυχο, φύγε, μη με πειράζεις"» περιγράφει στην κατάθεσή του μάρτυρας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου