Παρασκευή, 5 Φεβρουαρίου 2016

Σοκολατάκια Με Αμύγδαλα


Υλικά:
- 1/2 κιλό κουβερτούρα
- 750 γρ. αμύγδαλα καβουρδισμένα
- 2 κουτ. της σούπας ζάχαρη άχνη
- 1 κουτ. της σούπας λάδι

Εκτέλεση:
Λιώνουμε την κουβερτούρα σε μπεν μαρι. Προσθέτουμε τη ζάχαρη,το λάδι και τα αμύγδαλα και τα ανακατεύουμε καλά. Τα βγάζουμε από την φωτιά και βάζουμε μια κουταλιά πάνω σε μια λαδόκολλα και τα αφήνουμε να κρυώσουν (δεν τα βάζουμε στο ψυγείο).
Επίσης, μπορούμε να απλώσουμε την κουβερτούρα με τα αμύγδαλα πάνω στον πάγκο και σε λαδόκολλα..
Τέλος, τα κόβουμε με ένα μαχαίρι σε διάφορα μικρά σχήματα.


Ακολουθήστε μας στο Facebook:
https://www.facebook.com/cookingrecipesgr/timeline

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου