Πέμπτη, 28 Ιανουαρίου 2016

Διαβάστε: Ένας βολικός και ευτυχισμένος κόσμος από την Κίρα Καρνέζη

Περιγραφή:
Η Λίλη Μπουθ είναι το κεντρικό πρόσωπο ενός πειράματος που σκοπό έχει να την κάνει απόλυτα ευτυχισμένη, με κάθε κόστος. Το πείραμα αυτό μεταδίδεται σε όλο τον πλανήτη και δίνει ελπίδα στους ανθρώπους. Ξαφνικά, η καλύτερη φίλη της Λίλης καταλαβαίνει ότι κάτι δεν πάει καλά. Το μυαλό και η μνήμη τους παίζουν περίεργα παιχνίδια και υπάρχουν πράγματα που δεν γνωρίζουν. Θα τα καταφέρουν να μείνουν ευτυχισμένες;

«Είναι ένα κείμενο επιστημονικής φαντασίας που θέτει υπαρξιακά και κοινωνικά ερωτήματα και όμως διαβάζεται αρκετά ευχάριστα».
Σάννυ Κέιρ, φίλη της Λίλης Ντάβπορτ

«Είναι ένα βιβλίο που θα βρει τη θέση του στη βιβλιοθήκη σας!»
Ζέιθ, Communications Manager, Μέιτζορ Κλίνικ, Ντάβπορτ


Facebook Ένας Βολικός και ευτυχισμένος κόσμος: 
Το βιβλίο μπορείτε να το βρείτε στο βιβλιοπωλείο "Πρωτοπορία" και επισης να ενημερώσετε τα βιβλιοπωλεία αν δεν το έχουν να το παραγγείλετε από τις ΕΚΔΌΣΕΙΣ ΣΥΜΠΑΝΤΙΚΕΣ ΔΙΑΔΡΟΜΈΣ και σε λίγες μέρες θα το έχετε στα χέρια σας.                          

Εκδόσεις Συμπαντικές Διαδρομές
Στηρίζουμε τους συγγραφείς με πράξεις και έργα!

ΕΚΔΟΣΕΙΣ ΣΥΜΠΑΝΤΙΚΕΣ ΔΙΑΔΡΟΜΕΣ
Καραγάτση 27, 41221, Λάρισα, 2410-236110,
universepaths@yahoo.com

2 σχόλια:

 1. Ευχαριστώ για την ανάρτηση! Περισσότερα για το βιβλίο θα βρείτε εδώ: http://kiraonlinefree.blogspot.co.uk/2015/12/blog-post.html
  Και μπορείτε να το βρείτε και στο βιβλιοπωλείο "Πρωτοπορία"
  Ενημερώστε τα βιβλιοπωλεία ότι μπορούν να επικοινωνήσουν μαζί με τις εκδόσεις Συμπαντικές Διαδρομές στο τηλέφωνο 2410-236110 και θα αποστείλουν άμεσα τα βιβλία τους και το περιοδικό τους.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
  Απαντήσεις
  1. Σας ευχαριστούμε. Φυσικά και θα προσθέσουμε από που μπορούν να αγοράσουν το βιβλίο σας.Καλή επιτυχία σας ευχόμαστε η ομάδα του Art Park News στο βιβλίο σας.

   Διαγραφή