Κυριακή, 31 Ιανουαρίου 2016

Δείτε την συνέντευξη της συγγραφέας Λένας Μαντά.


Η Λένα Μαντά έδωσε συνέντευξη στο in.gr.
Η συνάντηση που αρχικά ξεκίνησε ως συνέντευξη για να εξελιχθεί σε μια όμορφη και φιλική κουβέντα πραγματοποιήθηκε με αφορμή το νέο βιβλίο της Λένας Μαντά που κυκλοφόρησε στα τέλη του 2015 και έχει τον τίτλο Όσα ήθελα να δώσω. Σε τι διαφέρει όμως το νέο βιβλίο της συγγραφέα από τα υπόλοιπα; Την απάντηση μάς την δίνει η ίδια:

«Το βιβλίο δεν είναι μυθιστόρημα. Αποτελείται από 12 διηγήματα. Κάθε διήγημα ξεκινάει εκεί που τελειώνει το κάθε βιβλίο».

Το Όσα ήθελα να δώσω είναι ένα βιβλίο που ζήτησαν οι ίδιοι οι αναγνώστες της Λένας Μαντά και για το οποίο χάρηκαν ιδιαίτερα, όπως εξηγεί η ίδια, αφού ξανασυνάντησαν τα πρόσωπα που αγάπησαν μέσα από τα βιβλία της.

Ωστόσο, εκτός από το περιεχόμενο, έκπληξη αποτέλεσε και ο μήνας κυκλοφορίας του βιβλίου, αφού για πρώτη φορά δεν ήταν ο Μάιος! Γιατί η Λένα Μαντά επιλέγει να κυκλοφορεί τα βιβλία της κάθε Μάιο;

«Είμαι προληπτική. Τυχαία η πρώτη μου συνεργασία με τις εκδόσεις Ψυχογιός ξεκίνησε Μάιο (του 2005) με το "Βαλς με 12 θεούς". Λίγο τυχαία και λίγο γιατί το ήθελα κι εγώ, τον επόμενο Μάιο κυκλοφόρησε η "Θεανώ: Η Λύκαινα της Πόλης". Από εκεί και μετά πια το ζητούσα επίμονα -και δεν μου χαλάνε χατίρι. Για αυτό, δεν θέλω να χαλάσω το γούρι».

Το γούρι λοιπόν δεν πρόκειται να χαλάσει ούτε και το 2016, αφού από το φετινό Μάιο οι αναγνώστες αναμένεται να κρατούν στα χέρια τους το επόμενο βιβλίο της Λένας Μαντά με τίτλο Η εκδίκηση των αγγέλων (εκδόσεις Ψυχογιός). Τι θα πραγματεύεται όμως το καινούριο μυθιστόρημα; Περισσότερα στο βίντεο παραπάνω."

Τα βιβλία της Λένας Μαντά κυκλοφορούν από τις Εκδόσεις Ψυχογιός.
Δείτε την συνέντευξη:

Λένα Μαντά Επίσημη Σελίδα Facebook:
https://www.facebook.com/%CE%9B%CE%AD%CE%BD%CE%B1-%CE%9C%CE%B1%CE%BD%CF%84%CE%AC-%CE%95%CF%80%CE%AF%CF%83%CE%B7%CE%BC%CE%B7-%CE%B4%CE%B9%CE%BA%CE%AE-%CE%BC%CE%BF%CF%85-%CF%83%CE%B5%CE%BB%CE%AF%CE%B4%CE%B1-270849682954069/?fref=ts

Εκδόσεις Ψυχογιός:
Facebook: https://www.facebook.com/psichogios/?fref=ts
WebSite: http://www.psichogios.gr/site/
Youtube:https://www.youtube.com/channel/UCAwzBMERpoe1MhbPhBtSNlQ
Twitter: https://twitter.com/PsichogiosBooks
Google: https://plus.google.com/+psichogios

Πηγή: http://www.in.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου