Σάββατο, 30 Ιανουαρίου 2016

Νέο τραγούδι από τον Κωνσταντίνο Μάτσικα ''Οδηγώ και σε σκέφτομαι''


Το μεγάλο τραγούδι του ανεπανάληπτου Αντύπα, που το έχουμε τραγουδήσει όλοι έρχεται σε μια διασκευή του Κωνσταντίνου Μάτσικα με ένα άλλο είδος μουσικής την Rock. Κυκλοφορεί από την Crystal Music.

Απολαύστε το!Κωνσταντίνος Μάτσικας Media:
Facebook: https://www.facebook.com/Konstantinos-Matsikas-Official-page-169252948580/timeline

Γνωρίστε τον Κωνσταντίνο Μάτσικα:
Ο Κωνσταντίνος Μάτσικας γεννήθηκε το Σεπτέμβριο του 1977 στη Φρανκφούρτη. Είναι δημοσιογράφος του καλλιτεχνικού ρεπορτάζ, μέλος της Ε.Σ.Η.Ε.Α. και εργάζεται στον Ρ/Σ “Αθήνα 9.84 fm” από το 2000. Με τη μουσική ασχολείται από το 1992, ενώ τα τελευταία 6 χρόνια ασχολείται επαγγελματικά με το χώρο της μουσικής και του τραγουδιού.
Από το 1996 έως το 2001 παρακολούθησε μαθήματα σύγχρονου τραγουδιού στο Εθνικό Ωδείο Αθηνών με καθηγήτρια την κ. Φιλιώ Επιφανίου. Από το 2002 έως το 2004 υπήρξε μαθητής της Γκέλης Σταματοπούλου (διδακτικό team της Julie Massino), ενώ από το καλοκαίρι του 2007 έως σήμερα κάνει μαθήματα φωνητικής με την αναγνωρισμένη τραγουδίστρια και καθηγήτρια κ. Ελισάβετ Καρατζόλη. Παράλληλα, έχει κάνει ιδιαίτερα μαθήματα κιθάρας με τον Αντώνη Τουρκογιώργη, μαθήματα κρουστών (drums) με δάσκαλο το Νίκο Σιδηροκαστρίτη, καθώς και ιδιαίτερα μαθήματα πιάνου με την Ελένη Μεντή.
Η ενασχόληση του Κωνσταντίνου Μάτσικα με τη μουσική ξεκινάει το 1992, με τη συμμετοχή του σε σχολικά και ερασιτεχνικά σχήματα και εμφανίσεις σε διάφορες μουσικές σκηνές της Αθήνας. Τη σεζόν 2005-2006 συμμετέχει στο πρόγραμμα της μουσικής σκηνής “Σταυρός του Νότου”, δίπλα στο Γιάννη Ζουγανέλη. Το φθινόπωρο του 2006 και μέχρι το καλοκαίρι του 2007 συμμετέχει ως βασικός τραγουδιστής στην μουσική παράσταση του Κώστα Καλδάρα “Σε μια νύχτα τον κόσμο γύρισα”, ενώ τον Οκτώβριο του 2007 κυκλοφορεί η πρώτη του δισκογραφική δουλειά από τη Legend με τίτλο “Η αγάπη γεννιέται πάντα το πρωί” και συνθέσεις των Γιάννη Ζουγανέλη, Λάκη Παπαδόπουλου και Μάριου Τόκα.
Τις σεζόν 2006-2007 και 2007-2008 εμφανίζεται σε διάφορες μουσικές σκηνές της Αθήνας και το καλοκαίρι του 2008 πραγματοποιεί την πρώτη του καλοκαιρινή περιοδεία με 12 συναυλίες σε όλη την Ελλάδα. Το φθινόπωρο συγκροτούν μαζί με τη Μαίρη Καλδάρα την ομάδα “Νυχτερινή Κυβέρνηση” και παρουσιάζουν τη μουσική παράσταση – αφιέρωμα στο Νίκο Καββαδία “Στου Καββαδία τ' ανοιχτά” στο νεοκλασσικό του Κόμη, στη μουσική σκηνή “Πυρήνας” και, σε συνδυασμό με το δικό του πρόγραμμα, σε 30 συναυλίες σε όλη την Ελλάδα το καλοκαίρι του 2009.
Τη σεζόν 2009-2010 ετοιμάζει τη δεύτερη δισκογραφική δουλειά του, με συνθέσεις του ίδιου και άλλων νέων δημιουργών και πρώτο δείγμα της τη διασκευή του τραγουδιού “Οδηγώ και σε σκέφτομαι” του Αντύπα, το οποίο έγινε και video από τον Γιώργο Γκάβαλο. Παράλληλα, πραγματοποιεί μια σειρά εμφανίσεων στο Ghost House μαζί με την Ελληνίδα τραγουδοποιό Δήμητρα Μαστορίδου.
Από το Φεβρουάριο του 2010 δημιουργεί την εταιρεία παραγωγής πολιτιστικών εκδηλώσεων “Art and Stage”, μέσω της οποίας διοργανώνει την καλοκαιρινή του περιοδεία για το 2011.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου