Τετάρτη, 27 Ιανουαρίου 2016

Εύκολη Καρμπονάρα!!!


Δείτε πως μπορείτε να φτιάξετε γρήγορα και εύκολα την καρμπονάρα.
Υλικά
- 1 πακέτο μακαρόνια (σπαγγέτι Νο 6 ή πένες)
- 7 φέτες ζαμπόν
- 4 φέτες μπέικον
- 1 κουτί κρέμα γάλακτος
- αλάτι, πιπέρι, πάπρικα
- 100γρ. τριμμένο τυρί παρμεζάνα ή ότι άλλο τυρί θέλετε
- λίγο βούτυρο

Εκτέλεση
Βράζουμε τα μακαρόνια στην κατσαρόλα και ρίχνουμε λίγο αλάτι.
Στη συνέχεια κόβουμε το ζαμπόν και το μπέικον σε μικρά τετραγωνάκια (καρέ)
Τα τσιγαρίζουμε μέσα σε ένα κατσαρολάκι, και μόλις δούμε πως αρχίζουν να καίγονται ρίχνουμε
την κρέμα γάλακτος και τα ανακατεύουμε.
Στη συνέχεια ρίχνουμε το αλάτι, το πιπέρι και την πάπρικα για να πάρουν μυρωδιά.
Σουρώνουμε τα μακαρόνια με το βούτυρο, μετά βάζουμε τα μακαρόνια στα πιάτα και ρίχνουμε από
πάνω την καρμπονάρα (σάλτσα). 
Τέλος. ρίχνουμε πάνω από την καρμπονάρα την παρμεζάνα ή όποιο τυρί επιθυμούμε και το σερβίρουμε.
Μπορούμε να διακοσμήσουμε τα πιάτα μας με μαϊντανό.

Καλή σας όρεξη!


Ακολουθήστε μας στο Facebook:
https://www.facebook.com/cookingrecipesgr/timeline

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου